Dekoracija proslava

85 рсд

Dekoracija venčanja – Venčanje je dan koji želite posebno da pamtite. Želeli biste sve da rezervišete bez previše utrošenog vremena i truda, a da sve izgleda kao iz Vaše mašte. Flornamento cvećara je tu da Vaše snove pretvori u stvarnost. Nudimo Vam sve što je potrebno da bi venčanje izgledalo graciozno, od onih intimnih, porodičnih, do luksuznih venčanja.

 

Шифра производа: 006 Категорија:

Опис

Možete sa nama podeliti fotografije i primere najrazličitijih stilova dekoracije na koje ste ikada naišli i pomislili da će baš to biti vaš izbor. Ne plašite se da saznate šta smo sve u mogućnosti da kreiramo i na koji način se to može uklopiti u vaš budžet – dajte nam izazov, u tome uživamo!

Navedite sve što Vam je potrebno, što smatrate delom vaših želja i naš kreativni tim je tu da od njih kreira venčanje iz Vaše mašte.

Raspolažemo velikom količninom ideja i materijala za više tematskih venčanja. Te usluge podrazumevaju potreban materijal za dekoraciju venčanja. Nudimo maksimalnu profesionalnost I posvećenost naših ljudi koji su deo Flornamento cvećara I koji će učiniti da se magija dogodi u Vaše ime.

 

1 рецензија за Dekoracija proslava

  1. admin

    Best shop!

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *