Bidermajeri

Original price was: 65 рсд.Current price is: 55 рсд.

Cveće ne može da zaseni lepotu mlade, ali bez njega svako venčanje je uskraćeno za miris i nežnost latica koji boje ovaj poseban dan i uspomene na njega zauvek. Bidermajer nam otkriva senzibilitet i maštovitost mlade, njena nadanja i iščekivanja. Bidermajer budi uzbuđenje kod devojaka koje željno iščekuju da se vine u vazduh i padne baš u njihove ruke.

Izrada bidermajera je najveći izazov i zato se ovom poslu pristupa s najvećom pažnjom. Osmeh mlade zadovoljne svojim bidermajerom naša je najveća nagrada!

Шифра производа: 002 Категорија:

Опис

Bidermajeri mogu da se prave i po Vašoj želji i ukusu, Vi birate cveće – mi pravimo. Cene bidermajera su pristupačne, a bidermajeri mogu da se naprave i do cene koju Vi odredite. Budite lepi, simpatični i otmeni, a izborom bidermajera sasvim sigurno ćete izgledati još otmenije, elegantnije i prefinjenije, jer ćete uz lepotu, raskoš i raznovrsnost cveća u Vašem bidermajeru i Vi sigurno zasijati. Bidermajer treba da bude u skladu sa stilom i bojom venčanice. Do dan-danas je ostao običaj da mladina kuma kupuje bidermajer. S obzirom na to da mlada nakon venčanja ispred crkve ili opštine baca bidermajer neudatim devojkama, postalo je veoma moderno da se za ovu priliku prave dva različita bidermajera, te da drugi bidermajer mlada zadržava posle venčanja za fotografisanje s gostima. Pogledajte našu ponudu i izaberite bidermajer od ruža, kala, od poljskog cveća ili neku drugu kombinaciju koja će savršeno pratiti stil Vašeg venčanja

Pronađite savršen bidermajer!

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Bidermajeri“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *